Könyvelés
Budapest 16.kerületében

A könyvelőiroda legfontosabb feladata a könyvelés, aminek lényege a bizonylatok pontos rögzítése, valamint ezek alapján a törvények által előírt bevallások elkészítése. Egy jó könyvelő azonban ennél többet nyújt, ahogyan mi is bővebb szolgáltatásokat kínálunk Önnek. Nem az a célunk, hogy a lehető legkevesebb munkával készítsük el a könyvelését. Stabil pénzügyi hátteret szeretnénk biztosítani cégének, amely későbbi sikerének alapja lesz. Nemcsak elkérjük bizonylatait, számláit, és visszaküldjük a kész könyvelést – felvirágoztatjuk vállalkozását.

A könyvelés felelősségteljes és precíz munkavégzést, valamint korszerű informatikai hátteret igényel, de ezek mellett Ön könyvelő szakembereinktől gyors információkra és tanácsokra is számíthat, hogy döntéseit biztos alapokra helyezve tudja meghozni.

A pontos könyvelés nemcsak a jogszabályi megfelelés szempontjából elengedhetetlen. Az ügyletek átlátható vezetése versenyelőnyhöz is juttatja. A vállalkozás gazdasági helyzetének ismeretében előremutató döntéseket hozhat, amelyek fellendítik a cég működését. A felelős cégvezetés alapja a konkrét adatokon nyugvó döntés-előkészítés. Biztosítjuk Önnek ezeket az adatokat, hogy Ön a teljes képet látva vihesse sikerre cégét.

Könyvelés szakértelemmel, megbízhatóan

Könyvelő kollegáink körültekintően végzik a könyvelés feladatait, s tudásuk legjavát kínálják Önnek, hogy vállalkozásának ügyletei precízen, áttekinthetően, és természetesen a hatályos törvényeknek megfelelően legyenek adminisztrálva.

Megbízhatóságunk a határidők betartására is vonatkozik. A bevallásokat mindig időben készítjük el és adjuk le, így Önnek nem kell tartania a késedelem miatt fizetendő bírságoktól. Mindenki tudja, hogy a kapkodás nem vezet jóra, ezért az esetleges változásokról, aktuális tennivalókról szintén időben értesítjük, hogy felkészülhessen rájuk.

Az Ön sikeréért dolgozunk. Hosszú távú együttműködésre törekszünk ügyfeleinkkel, aminek érdekében a könyvelés során megkeressük a jogszabályok által megengedett legoptimálisabb adózási lehetőségeket. Nem kell többet fizetnie annál, mint amennyit muszáj. A fennmaradó összeget pedig cége fejlesztésére költheti, így folyamatosan építheti vállalkozását.

Rendszeres, személyes konzultációink alkalmával a könyvelőiroda munkatársai tájékoztatják a választható opciókról, természetesen ilyenkor választ adunk a felmerülő kérdésekre is. Fontosnak tartjuk, hogy közérthető formában adjuk át Önnek a könyvelés során szerzett információkat. Megbeszéléseink a szakzsargont félretéve, a cégvezetők fejével gondolkodva zajlanak.

Titoktartás, adatvédelem

Könyvelő irodánk minden munkatársa – a szerződésben is vállaltak szerint – teljes mértékű titoktartással, bizalmasan kezeli a könyvelés során tudomásunkra jutott adatokat, információkat.

Mit tartalmaz a könyvelőiroda ajánlata?

Nálunk nincsenek rejtett költségek, a könyvelést és az ahhoz kapcsolódó szolgáltatásokat egyértelmű díjakon, korrekt árazással biztosítjuk Ügyfeleinknek.

Könyvelési díjunk az alábbiakat foglalja magában:

 • Bizonylatok átvétele (Szükség esetén elmegyünk a könyvelendő bizonylatokért, így Önnek nem szükséges befáradnia irodánkba.)
 • Személyes konzultáció havi rendszerességgel (A hatályos adójogszabályok és a törvényesség betartása mellett szaktanácsokkal segítünk Önnek a legkedvezőbb adózási lehetőségek megtalálásában.)
 • Telefonos konzultáció (Amennyiben kérdése merülne fel a könyvelés vagy az ahhoz kapcsolódó feladatok kapcsán, hívjon bennünket bizalommal. Munkatársaink bármilyen, az Ön cégével kapcsolatos információt készséggel bocsájtanak rendelkezésére, amennyiben az hozzáférhető.)
 • NAV képviselet (A vállalkozásával kapcsolatos ügyekben képviseljünk Önt az adóhivatalnál, természetesen revízió esetén is.)

A könyvelés mellett további tevékenységeink

Teljes körű szolgáltatást nyújtunk, amely kiterjed a könyvelés határterületeire is. Így minden ügyét egyetlen könyvelőiroda intézheti, aminek köszönhetően rengeteg időt spórolhat a fölösleges egyeztetések kiiktatásával.

 • Kettős könyvelés vezetése számítógépen (vevő, szállító, pénztár, bank, és egyéb tételek rögzítése, az átadott alapbizonylatok alapján)
 • NAV bevallások készítése és beküldése határidőre
 • Éves mérleg, eredménykimutatás, kiegészítő melléklet készítése, zárlati munkák
 • Iparűzési adóbevallás(ok) elkészítése
 • SZJA adatszolgáltatás
 • Bérszámfejtés, nyilvántartás, alkalmazotti bejelentések
 • Munkaügyi szaktanácsadás
 • A fizetendő járulékok, és adók összegéről tájékoztatás

 

Mézes hetek

 • Kezdő vállalkozásoknak

  Ajánlatunk, ha a könyvelés díja várhatóan magasabb lesz, mint az alapdíj: Az első hónapban elengedjük a könyvelési díjat, a második-harmadik hónapra pedig csak alapdíjat számítunk Önnek!

  Ajánlatunk, ha a könyvelés várható díja az alapdíjjal egyezik: Az első két hónapban elengedjük a könyvelési díjat!

 • Működő vállalkozásoknak

  Amennyiben az általunk kalkulált könyvelési díj magasabb, mint korábbi könyvelőjének díja, úgy három hónapig ugyanazon az áron végezzük cége könyvelését, mint régi könyvelője!

  Ha a kalkulált könyvelési díj alacsonyabb, mint amit most fizet, akkor már alapból nagyon jól jár könyvelő irodánkkal!

 

Partnerprogramjaink

 • Ajánljon tovább ismerőseinek, partnereinek!

  Ajánlja szolgáltatásainkat ismerőseinek, partnereinek és ha ajánlásának köszönhetően bővül ügyfélkörünk, akkor mi az új ügyfelünk 1 havi díjának az összegét jóváírjuk az Ön havi díjából 1 évre elosztva.
 • 10%-ot azonnal!

  Amennyiben az új ügyfelünk Önre hivatkozva bármely szolgáltatásunkra egyösszegben előfizet, akkor az általa befizetett összeg 10%-a Önt illeti meg!