Szolgáltatásaink

Legfőbb szolgáltatásunk a könyvelés és az ehhez kapcsolódó feladatok precíz elvégzése, de emellett nagy hangsúlyt helyezünk rá, hogy vállalkozásbarát tanácsokat nyújtsunk önnek - akkor, amikor szüksége van rá, és úgy, hogy az a lehető legelőnyösebb legyen az ön és cége számára. Elsődleges célunk, hogy a felmerülő kérdéseire szakszerű problémamegoldó válaszokat kapjon.
Mi úgy gondoljuk, hogy a könyvelő feladata nem csupán a könyvelés és bérszámfejtés, elvégzése, hanem az ügyfél érdekeit legjobban szolgáló adóoptimalizálási és egyéb szakmai tanácsok nyújtása is. Folyamatos kapcsolattartás megléte esetén javaslatainkkal megerősítjük cége pénzügyi helyzetét.
Számunkra minden ügyfél egyformán fontos. Alapelvünk, hogy aki bennünket bíz meg a könyvelés elvégzésével, az megfelelő, színvonalas, teljes körű szolgáltatást kapjon cserébe.
Könyvelő irodánk fő tevékenysége: cégek és egyéni vállalkozók könyvelése, bérszámfejtés, adótanácsadás.

Szerződéskötés menete

 • 1
  Szükséges dokumentumok eljuttatása
  Ha meg szeretné gyorsítani az ügyintézés folyamatát, küldje el a szükséges dokumentumok másolatát e-mailben. A megadott adatok alapján előre kitöltjük az igényelt szerződés(eke)t 2 példányban, így Önnek már csak alá kell írnia.
 • 2
  Személyes találkozás
  Az ügyeleti időben (H-P: 09.00 - 16.30) XVI. kerületi irodánkban írjuk alá a szükséges szerződést.
  A szerződéskötésre hozza magával a szükséges dokumentumokat (cégkivonat / végzés, aláírási címpéldány / aláírásminta, személyes iratok)!
 • 3
  Cégalapításnál kapot iratok eljuttatása
  Ha cégalapításról, módosításról van szó, ezt követően az Ön ügyvédjének (igény esetén van saját ügyvédünk ilyen célokra) be kell jelentenie a cég alakulását, változását a Cégbíróság felé, amely kiállítja a megfelelő dokumentumokat, amiket e-mailben elegendő elküldenie nekünk.

Idézetek

A sikeres emberek jobb kérdéseket tesznek fel, és ennek eredményeként jobb válaszokat is kapnak.
– Anthony Robbins
Amit nem tudsz egyszerűen elmagyarázni, azt nem is érted egészen.
– Albert Einstein
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja.
– Albert Einstein